Vuokraa värimonitoimilaite!

Nyt voit myös vuokrata värimonitoimilaitteen, A4Rent-palvelu on helppo tapa hankkia yritykselle 40 sivua minuutissa tekevä, kovaankin käyttöön tarkoitettu, värimonitoimilaite kiinteällä kuukausimaksulla. Ei käsirahaa, vuokra-ajat 1 päivästä jopa 60 kuukauteen.

A4Rent hinnat alkaen 79 € / kuukausi.

A4NoRisk hinnat alkaen 127 € / kuukausi

Lue lisää palvelut / A4Rent & A4NoRisk palvelut 

 

 

Arctic-toner värikasetit

Vihreitä tuotteita puhtaan ympäristön puolesta

Arctic-toner värikasetit löydät verkkokaupastamme

Kustannuksia säästävä  vaihtoehto

Talouden taantuma-aikoina yritysten on löydettävä vaihtoehtoja saavuttaakseen aitoja kustannussäästöjä. Korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset Arctic-toner värikasetit ovat tällainen vaihtoehto. Tulostustarvikkeet vastaavat jopa 86% tulostuskustannuksista. Arctic-toner tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon, jolla tulostuskustannuksia voidaan vähentää jopa yli 70% -kuitenkaan optimaalisesta tulostuslaadusta tinkimättä.

Tietyistä värikaseteista olemme kehittäneet erikoisversioita, joilla on suurempi väriaineen riittävyys. Tällainen JUMBO-kasetti tarjoaa jopa 100% enemmän sivutulostusta kuin standardiversio, mikä edelleen laskee sivukohtaisia tulostuskustannuksia.

Laatu - me takaamme sen kirjallisesti

Arctic-toner värikasetit valmistetaan korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Valmistuslaitoksissa tehdään ulkoisia auditointeja, jotka ovat kansainvälisten standardien mukaisesti sertifioituja. Nämä valmistuslaitokset täyttävät myös kehitys-, valmistus- ja ympäristöjohdon standardit.

ISO 9001 Setrifikaatti

Laatujohtaminen

Pohjoismainen Joutsenmerkki

Joutsenmerkin voi saada käyttöönsä ainoastaan valmistaja, jonka tuotantomenetelmät todistettavasti vastaavat sertifiointiviranomaisten asettamia tiukkoja ympäristökriteereitä. Jokainen valmistajan tuoteryhmä auditoidaan erikseen ulkopuolisen auditoijan toimesta.

ISO 14001 Sertifikaatti

Laatujohtaminen

ZERO WASTE -ohjelma

Vältetään jätteen syntymistä. Kierrätysjohtaminen.

MSDS

Perustuu EU-REACH sääntöihin

Sivuriitto

ISO 19752 mustavalkotulostuksessa ja ISO 19798/24712 värikaseteissa.

ISTA DROP-TEST

Varmistaa turvallisen kuljetuksen

Elämme aikaa, jolloin sekä energia että raaka-ainevarannot vähenevät globaalisti asettaen yhä kovempia paineita luonnolle ja ilmastolle. Värikasettien keräämisen ja kierrättämisen kehittäminen on arvokas ja käytännönläheinen tapa osallistua ympäristöstä huolehtimiseen.

Artic-toner kasetit tehdään tarkasti kunkin tulostimen vaatimusten mukaisiksi. Ne ovat samanlaisia kuin alkuperäiskasetit tulostuslaadultaan, sivuriitoltaan, värin kiinnitykseltään ja luotettavuudeltaan. Tulostuslaadun tutkinta 5% mustalla sivupeitolla perustuu ISO 19752 ja ISO 19798/24712 standardeihin värikaseteille.

 A4COM OY tarjoaa vähintään 24 kuukauden takuun. Arctic-toner kasettien käyttö ei poista tulostinvalmistajan lainmukaista vastuuta. A4COM OY vakuuttaa, etteivät sen tuotteet vahingoita ostajan tulostimia mikäli niitä käytetään tulostimen käyttöohjeiden ja itse tuotteesta annettujen ohjeiden ja määritysten mukaisesti.

Kaikissa Arctic-toner värikasetteihin liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä A4COM OY:n asiakaspalveluun.