Vuokraa värimonitoimilaite!

Nyt voit myös vuokrata värimonitoimilaitteen, A4Rent-palvelu on helppo tapa hankkia yritykselle 40 sivua minuutissa tekevä, kovaankin käyttöön tarkoitettu, värimonitoimilaite kiinteällä kuukausimaksulla. Ei käsirahaa, vuokra-ajat 1 päivästä jopa 60 kuukauteen.

A4Rent hinnat alkaen 79 € / kuukausi.

A4NoRisk hinnat alkaen 127 € / kuukausi

Lue lisää palvelut / A4Rent & A4NoRisk palvelut 

 

 

Palvelumme

Arctic-toner värikasetit

Arctic-toner värikasetit ovat A4Com Oy:n oma tuotemerkki, jonka lähtökohtana on keventää meidän jokaisen tuottamaa hiilijalanjälkeä sekä tuoda säästöä tulostuskustannuksissa. Tulostustarvikkeet vastaavat jopa 86% tulostuskustannuksista. Arctic-toner tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon, jolla tulostuskustannuksia voidaan vähentää jopa yli 70% -kuitenkaan optimaalisesta tulostuslaadusta tinkimättä.

Arctic-tonerin värikasettien perusperiaatteet:

1. Tuoda selkeitä taloudellisia säästöjä asiakkaille

2. Luontoystävällisyys, josta osoituksena Pohjoismainen Joutsenmerkki

3. Arctic-toner palvelun helppous asiakkaalle

Lisäksi olemme rakentaneet yrityksille VIP-palvelun, joka selkeyttää yrityksien tulostuksen- ja tarvikkeiden hallintaa antaen samalla suuret säästöt, niin rahallisesti kuin ajallisesti mitattuna.

 

RicohNext vaihtolaitteet

RicohNext vaihtolaitteet ovat yhden leasinkauden (1-5 vuotta) verran käytössä olleita laitteita, jotka käyvät A4Com Oy:n toimesta - vaiheisen ohjelman ennen asiakkaalle luovuttamista. Valikoimassamme on eri nopeksisia mustavalko sekä väri RicohNext monitoimilaitteita. Löydämme jokaiselle asiakkaalle juuri asiakkaan käyttötarkoitukseen sekä työympäristöön sopivan RicohNext vaihtolaitteen.

1. Poimimme leasingista palautuvista laitteista parhaista parhaimmat, tiukkojen kriteeriemme mukaisesti

2. Huollamme ja puhdistamme laitteet perusteellisesti

3. Vaihdamme kuluneet osat

RicohNext vaihtolaitteiden hinta on vain murto-osa uuden vastaavan laitteen hinnasta ja on myös varmasti luontoystävällinen vaihtoehto. A4Com Oy tarjoaa myös jokaiseen RicohNext vaihtolaitteeseen huoltosopimuksen joka pitää sisällään kaiken mahdollisen (värit, huoltotyöt ja -matkat, varaosat).

 

Huoltopalvelut

Palvelumme kattaa monipuolisesti kaikki alamme osa-alueet. Huippukoulutettu henkilöstömme on valmiina selvittämään tarpeenne ja ratkaisemaan ongelmanne uskomattoman lyhyellä vasteajalla, joka on tilauksesta seuraava arkipäivä.

Palvelemme teitä parhaalla mahdollisella tavalla; toimintaperiaatteemme on ratkaista ongelmanne jo ensimmäisellä käynnillä, joka on useimmiten myös ainoa maksullinen.*

*Asiakaskäynnille valmistaudutaan asiakkaan antamien tietojen pohjalta tehdyin diagnoosein. Mikäli asiakas on antanut oikeat tiedot laitteesta ja ongelmasta, otamme täyden vastuun siitä, että ongelma tulee ratkaistuksi yhdellä huoltokäynnillä. (95% vikahuolloistamme on tällaisia.)

 

A4Rent-palvelut

 

A4Rent-palvelut ovat helppo tapa hankkia yritykselle kaikki vaatimukset täyttävä monitoimilaite,jossa laitteen vuokrahinta on kiinteä kuukausimaksu. Vuokra-ajan voi määritellä omien tarpeidenmukaan. Joskus on tulostamisessa ja kopioinnissa ruuhkakuukausi edessä esim. tilinpäätös tai messupäivät, jolloin tarvitaan lyhytkestoista apua tulostusmassoista selviämiseen.

Pitkäkestoisessa vuokraamisessa on etuna edullinen kiinteä kuukausihinta, et siis sido omaapääomaa kerralla laitehankintaan, eikä käsirahaa, huoleton laitteen käyttö, aina lähellä olevatekninen tuki ja huolto.

Vuokra-ajat 1 päivästä jopa 70 kuukauteen, joustavaa!


                                  Miksi vuokrata ostamisen sijaan?


Verohyöty

Säästät veroissa, koska vuokraus kulut voidaan vähentää täysimääräisinä verotuksessasi.

Säästää kassavaroja
Säästät käteisvaroja muihin yrityksen tarpeisiin etkä ole sidottu tuotteisiin? pysyvästi. Sen sijaan, että sidot rahattyövälineisiin, voit laittaa rahan poikimaan liiketoiminnassasi!

Pääoma kasvuun

Oma pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista.

Ennakoitava kulurakenne

Tiedät jo etukäteen kiinteät kulut sopimuksen laitteista ja voit budjetoida toimintaasi tehokkaammin.

Huoletonta tietotekniikkaa

Laitteistot pysyvät ajan tasalla, ovat aina toiminta kunnossa. Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

 

A4NoRisk-palvelut

 

A4NoRisk-palvelumalli on nimensä mukaisesti riskitön vaihtoehto, joka pitää sisällään, niin laitevuokran, kuin huoltosopimuksenkin kiinteään kuukausihintaan! Tiedät siis centilleen mitä laitteen käyttö maksaa kuukaudessa ja mikä parasta kuukausimaksut ovat hyvin edullisia.

Huoltosopimus sisältää:

- huollon työ- ja matkakustannukset

-varaosat

-kaikki värit

-tarvikkeet ( esim. niitit viimeistelijään )

RicohNext Vaihtolaitteet

PARHAAT EDELLYTYKSET UUDELLE ALULLE.

Laadukkaat RicohNext -monitoimilaiteet ovat parhaista parhaita, huolellisesti valittuja ja tarkastettuja, säännöllisesti huollettuja yksilöitä.

Säästä jopa 80 % yrityksesi laitehankinnoissa. RicohNext vaihtolaitteet säästävät merkittävästi luontoa ja niiden ansiosta otat niskalenkin kasvavista kopionti- ja tulostuskustannuksista, kärsimättä lainkaan laadusta tai ominaisuuksista.

Kun hankit RicohNext -monitoimilaitteen, saat mukana erikoispalveluita kuten 24-60 kuukauden RicohNext -huoltosopimuksen sekä palautusoikeuden.

Katso RicohNext vaihtolaitteet verkkokaupastamme! www.a4verkkokauppa.fi

Kun me huolehdimme laitteistasi, sinä voit huolehtia liiketoiminnastasi.

Alla muutamia esimerkkejä myynnissä olevista RicohNext monitoimilaitteista.

Ricoh Aficio MP C2050 Colour Photocopier
Tulostaa, kopioi, scannaa. Faxi lisävarusteena 250€
Sisältää mm. nitovan lajittelijan ja huikeasti ominaisuuksia

Norm. 2.290€
(Uuden vastaavan hinta yli 7.000€)

(Hinnat av. 0%)

Uudempaa tekniikkaa ja huippujälkeä A3 kokoon asti

Nopeus: 20 sivua minuutissa myös väritulostuksessa

Muistathan, että käytetty kopiokone on myös ympäristöteko!

 

Ricoh Aficio MP C2500 Colour Photocopier
Tulostaa, kopioi, scannaa. Faxi lisävarusteena 250€
Sisältää mm. nitovan lajittelijan ja huikeasti ominaisuuksia

Norm. 2.590€

(Uuden vastaavan hinta yli 13.000€)

(Hinnat av. 0%)

Uudempaa tekniikkaa ja huippujälkeä A3 kokoon asti

Nopeus: 25 sivua minuutissa myös väritulostuksessa
 
Muistathan, että käytetty kopiokone on myös ympäristöteko!

 

Ricoh Aficio MP C4500 Colour Photocopier
Tulostaa, kopioi, scannaa. Faxi lisävarusteena 250€
Sisältää mm. nitovan lajittelijan ja huikeasti ominaisuuksia

Norm. 2.990€
(Uuden vastaavan hinta yli 13.500€)

(Hinnat av. 0%)

Uudempaa tekniikkaa ja huippujälkeä A3 kokoon asti

Nopeus: 45 sivua minuutissa myös väritulostuksessa

Muistathan, että käytetty kopiokone on myös ympäristöteko!

Arctic-toner värikasetit

Vihreitä tuotteita puhtaan ympäristön puolesta

Arctic-toner värikasetit löydät verkkokaupastamme

Kustannuksia säästävä  vaihtoehto

Talouden taantuma-aikoina yritysten on löydettävä vaihtoehtoja saavuttaakseen aitoja kustannussäästöjä. Korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset Arctic-toner värikasetit ovat tällainen vaihtoehto. Tulostustarvikkeet vastaavat jopa 86% tulostuskustannuksista. Arctic-toner tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon, jolla tulostuskustannuksia voidaan vähentää jopa yli 70% -kuitenkaan optimaalisesta tulostuslaadusta tinkimättä.

Tietyistä värikaseteista olemme kehittäneet erikoisversioita, joilla on suurempi väriaineen riittävyys. Tällainen JUMBO-kasetti tarjoaa jopa 100% enemmän sivutulostusta kuin standardiversio, mikä edelleen laskee sivukohtaisia tulostuskustannuksia.

Laatu - me takaamme sen kirjallisesti

Arctic-toner värikasetit valmistetaan korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Valmistuslaitoksissa tehdään ulkoisia auditointeja, jotka ovat kansainvälisten standardien mukaisesti sertifioituja. Nämä valmistuslaitokset täyttävät myös kehitys-, valmistus- ja ympäristöjohdon standardit.

ISO 9001 Setrifikaatti

Laatujohtaminen

Pohjoismainen Joutsenmerkki

Joutsenmerkin voi saada käyttöönsä ainoastaan valmistaja, jonka tuotantomenetelmät todistettavasti vastaavat sertifiointiviranomaisten asettamia tiukkoja ympäristökriteereitä. Jokainen valmistajan tuoteryhmä auditoidaan erikseen ulkopuolisen auditoijan toimesta.

ISO 14001 Sertifikaatti

Laatujohtaminen

ZERO WASTE -ohjelma

Vältetään jätteen syntymistä. Kierrätysjohtaminen.

MSDS

Perustuu EU-REACH sääntöihin

Sivuriitto

ISO 19752 mustavalkotulostuksessa ja ISO 19798/24712 värikaseteissa.

ISTA DROP-TEST

Varmistaa turvallisen kuljetuksen

Elämme aikaa, jolloin sekä energia että raaka-ainevarannot vähenevät globaalisti asettaen yhä kovempia paineita luonnolle ja ilmastolle. Värikasettien keräämisen ja kierrättämisen kehittäminen on arvokas ja käytännönläheinen tapa osallistua ympäristöstä huolehtimiseen.

Artic-toner kasetit tehdään tarkasti kunkin tulostimen vaatimusten mukaisiksi. Ne ovat samanlaisia kuin alkuperäiskasetit tulostuslaadultaan, sivuriitoltaan, värin kiinnitykseltään ja luotettavuudeltaan. Tulostuslaadun tutkinta 5% mustalla sivupeitolla perustuu ISO 19752 ja ISO 19798/24712 standardeihin värikaseteille.

 A4COM OY tarjoaa vähintään 24 kuukauden takuun. Arctic-toner kasettien käyttö ei poista tulostinvalmistajan lainmukaista vastuuta. A4COM OY vakuuttaa, etteivät sen tuotteet vahingoita ostajan tulostimia mikäli niitä käytetään tulostimen käyttöohjeiden ja itse tuotteesta annettujen ohjeiden ja määritysten mukaisesti.

Kaikissa Arctic-toner värikasetteihin liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä A4COM OY:n asiakaspalveluun.

Huoltopalvelut

A4-OnSite

Apu kaikkiin tulostinpulmiin koko Suomen alueeella on vain puhelinsoiton päässä. Soita 010 4256 400, tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Riennämme paikalle heti seuraavana arkipäivänä.

A4-Varma takuuperushuolto

Huolellinen puhdistus ja ennakoiva huoltomme pitää tulostimesi käyttövarmana. Tästä annamme täyden toimivuustakuun. Jos tulostimesi rikkoontuu 12 kk takuumme aikana, ovat huollot ja matkat ilmaisia.

A4-Turvapalvelu

Huoltosopimus joka pitää sisällään kaiken, työ- ja matkakustannukset sekä varaosat. Tiedät tarkalleen mitä tulostimien huolto maksaa vuodessa, eikä tarvitse miettiä uuisen laitteiden hankintaa. Loistava työkalu myös budjetointiin.

A4-Total

Koe tulostinympäristöstä huolehtimisen uusiaika! Säästä 100 % laitehankinnoissa, sekä huoltokustannuksissa!

A4-Total on täysin uusi palvelumalli Suomessa. A4-Total pitää sisällään kaiken, VÄRIT, VARAOSAT, HUOLTOKUSTANNUKSET ja jopa UUDET LAITTEET VANHOJEN TILALLE!

Ja mikä parasta, maksat VAIN TODELLISEN KÄYTTÖMÄÄRÄN mukaan.

Kysy lisää ja ylläty 010 4256 400 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.