Vuokraa värimonitoimilaite!

Nyt voit myös vuokrata värimonitoimilaitteen, A4Rent-palvelu on helppo tapa hankkia yritykselle 40 sivua minuutissa tekevä, kovaankin käyttöön tarkoitettu, värimonitoimilaite kiinteällä kuukausimaksulla. Ei käsirahaa, vuokra-ajat 1 päivästä jopa 60 kuukauteen.

A4Rent hinnat alkaen 79 € / kuukausi.

A4NoRisk hinnat alkaen 127 € / kuukausi

Lue lisää palvelut / A4Rent & A4NoRisk palvelut 

 

 

Huoltopalvelut

A4-OnSite

Apu kaikkiin tulostinpulmiin koko Suomen alueeella on vain puhelinsoiton päässä. Soita 010 4256 400, tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Riennämme paikalle heti seuraavana arkipäivänä.

A4-Varma takuuperushuolto

Huolellinen puhdistus ja ennakoiva huoltomme pitää tulostimesi käyttövarmana. Tästä annamme täyden toimivuustakuun. Jos tulostimesi rikkoontuu 12 kk takuumme aikana, ovat huollot ja matkat ilmaisia.

A4-Turvapalvelu

Huoltosopimus joka pitää sisällään kaiken, työ- ja matkakustannukset sekä varaosat. Tiedät tarkalleen mitä tulostimien huolto maksaa vuodessa, eikä tarvitse miettiä uuisen laitteiden hankintaa. Loistava työkalu myös budjetointiin.

A4-Total

Koe tulostinympäristöstä huolehtimisen uusiaika! Säästä 100 % laitehankinnoissa, sekä huoltokustannuksissa!

A4-Total on täysin uusi palvelumalli Suomessa. A4-Total pitää sisällään kaiken, VÄRIT, VARAOSAT, HUOLTOKUSTANNUKSET ja jopa UUDET LAITTEET VANHOJEN TILALLE!

Ja mikä parasta, maksat VAIN TODELLISEN KÄYTTÖMÄÄRÄN mukaan.

Kysy lisää ja ylläty 010 4256 400 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.